SPORTTITASSUN VALMENNUKSET

Tarjoamme fysiikkavalmennusta agilityohjaajille etä- ja lähivalmennuksena. Toimimme Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan alueella.

ETÄVALMENNUKSET

Agilityohjaajille suunnatut SPORTTISTARTTI  ja SPORTTISTARTTI 2 -etävalmennukset verkossa: treenaa silloin, kun sinulle sopii! Seuraavat etävalmennukset starttaavat huhtikuussa 2018.

KIRJAUDU VALMENNUKSEEN

Oletko osallistunut etävalmennukseen? Pääset kirjautumaan valmennukseen tästä!

YKSILÖ- JA RYHMÄVALMENNUKSET

Fysiikkavalmennusta seuroille, yhdistyksille ja ryhmille. Yksilövalmennusta agilityohjaajalle tai koirakolle. Koirakon yksilövalmennus toteutetaan yhdessä eläinfysioterapeutti Ulla Tuomen (Espoon eläinfysioterapia) kanssa.

SPORTTISTARTTI ALKAA 2.4.2018

Etävalmennuksen treenit on suunniteltu tukemaan agilityohjaajan liikkumista radalla, lajinomaisilla harjoituksilla.Valmennuksen harjoitusohjelman lisäksi saat Rosa-Marian sekä muiden ryhmäläisten tuen motivoimaan harjoitteluasi!

LIITY JONOTUSLISTALLE

Etävalmennus on jatkoa ensimmäiselle osalle. Tässä keskitytään enemmän taidon oppimiseen sekä ymmärtämään syvemmin kuinka voit ohjaajana nostaa harjoittelusi laatua agilityn parissa. Valmennuksen harjoitusohjelman lisäksi saat myös tässä valmennuksessa Rosa-Marian sekä muiden ryhmäläisten tuen motivoimaan harjoitteluasi!

LIITY JONOTUSLISTALLE

Suunnanmuutos -verkkovalmennuksesta saat pohdittavaksesi tehtäviä, jotka auttavat sinua matkallasi kohti pysyviä muutoksia. Tehtävät sinulle on laatinut sertifioitu liikunta- ja urheilupsykologi Jaana Blom.

LIITY JONOTUSLISTALLE

YKSILÖ JA RYHMÄ VALMENNUKSET

Fysiikkavalmennukset ovat seuroille, yhdistyksille ja isommille ryhmille suunnattuja valmennuskokonaisuuksia. Kysy lisää, jos haluat seurallesi säännöllistä fysiikkavalmennusta. Fysiikkavalmennus voi olla myös osa valmennuskokonaisuuttasi.

TARJOUSPYYNNÖT

OTA YHTEYTTÄ:

Valitse valmennus

7 + 4 =