SPORTTISTARTTI™ -etävalmennus 2.4-3.6.2018

Arvio 4.93 5:stä perustuen 15 asiakkaan arvioon.
(15 tuotearviota)

80.00

VALMENNUS ALKANUT 2.4.2018 TÄMÄ VALMENNUS EI OLE ENÄÄN MYYNNISSÄ. Agilityohjaaja, kesäksi kuntoon 9 viikon etävalmennuksen avulla. Valmennus alkaa 2.4.2018. Tutustu tarkemmin valmennuksen sisältöön. Valmennuksen voi maksaa myös liikuntaseteleillä, ota yhteys toimistoon! MUKANA SPORTTAAMASSA: A-Qility ja Agilityurheilijat.fi

Osasto:

Kuvaus

SPORTTISTARTTI -etävalmennus kestää 9 viikkoa. Valmennusjakso päättyy muutama viikko ennen agilityn SM-kisoja.

AIKATAULU:

Viikko 1: alkutesti

Viikot 2-8: 1 – 2 treeniä / viikko, yhteensä 14 treeniä

Viikko 9: lopputesti

TREENIEN SISÄLTö JA TOTEUTUS:

Valmennus painottuu kunnon kehittämiseen harjoituksilla, jotka tukevat liikkumistasi agilityradalla. Treenit ovat monipuolisia ja voit itse valita teetkö yhden vai kaksi treeniä viikossa oman elämäntilanteesi mukaan.

Treenit koostuvat viivajuoksuharjoituksista (suunnanvaihdot ja nopeuskestävyys), spurteista (lyhyet kiihdytykset), kuntopiiriistä ja lihaskuntoharjotteista (kestävyys), hyppy- ja loikkaharjoitteista (liikkeellelähdöt) sekä monipuolisesta kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä kehittävästä lämmittelyosiosta.

Treenit vaativat harjoitteesta riippuen tilaa pituussuunnassa noin 30 metriä. Huhtikuussa kevät on korvilla, ja sääolosuhteista riippuen treenit onnstuu ulkona tehtäväksi, kunhan alusta on pitävä. Muutoin kannattaa hakeutua johonkin liikuntasaliin, agilityhalliin tai muuhun urheilutilaan treenaamaan.

Et tarvitse muita välineitä, kuin jumppapatjan lihaskunto-osiota varten. Viivajuoksut ja spurtit voit merkata siihen tarkoitetuilla “tötsillä” tai käyttää jotakin muuta sopivaa välimatkojen merkkaamiseen.

Lisäksi saat fysiikkavalmentaja Rosa-Marian etätuen koko valmennusjakson ajaksi. Voit lähettää Rosa-Marialle videoita analysoitavaksi sekä kysyä apua sekä esimerkiksi vaihtoehtoisia  liikkeitä juuri sinulle.

Pääset myös liittymään kannustavaan Facebook-ryhmään, josta voi mm. etsiä itsellesi treeniseuraa sekä jakaa tietenkin omia treenifiiliksiä. Ja mikä parasta, kuittaamaan treeniviikon tehdyksi!

15 arviota tuotteelle SPORTTISTARTTI™ -etävalmennus 2.4-3.6.2018

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Pirjo Lyytikäinen

  Huippu hyvä 👌

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Essi (varmistettu kirjoittaja)

  Valmennus oli hyvin kokonaisvaltainen. Harjoitteita oli helppo tehdä selkeiden ohjeiden mukaan. Jos jokin harjoite tuntui liian vaikealta sai aina korvaavan tilalle eli ei kannata pelätä harjoitteiden rankkuudella tai sitä ettei osaa! Facebook-ryhmän kautta löytyi treeniseuraa ja tukea vaikeisiin hetkiin! Ja kunto todellakin nousi! 🙂

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  mirja.poikolainen

  Hyvät ja selkeät treeniohjeet. Treenien määrä (2 kpl/viikko ja n. 1 h/treeni) oli helppo sovittaa muihin aikatauluihin. Treenit olivat toisaalta ihanan yksinkertaisia, mutta niissä oli myös sopivaa vaihtelua ja vaikeustason nousua, joten jo treenatessa pystyi huomaamaan kunnon kasvavan. Mutta lopputestin tulokset kertovat kaiken. Kaikki tulokset paranivat, joten en voi kuin suositella muillekin!

 4. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Tiia (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä valmennus! Minulla on monesti vaikea pitää motivaatio yllä, mutta tämän monipuolisen treenin kohdalla sekin oli helppoa! Aina sai apua kun vaan osasi kysyä, huippuvalmentaja!

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Minttu (varmistettu kirjoittaja)

  Kunto kehittyi huimasti treenien aikana. Vaikka välillä näytti harjoituksia katsoessa että voi apua niin silti ne jaksoi tehdä, varsinkin kun treenattiin yhdessä kaverin kanssa toisiamme tsempaten.

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Leena (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä valmennus! Treeneissä oli sopivasti vaihtelua, ei tehty aina samaa. Hyvät alkulämppäosiot, nykyään on alkanut ymmärtää lämmittelyn merkityksen myös itsellä eikä pelkästään koiralla. Oma loukkaantumisriski pienenee hyvän lämmittelyn myötä. Tykkäsin kovasti spurteista, mutta myös lihaskunto-osuuksista. Selkeät ohjeet ja videolta pystyi tsekkaamaan vielä ohjeet. Kyllä kunto on parantunut😊 , lopputestin tulokset motivoi jatkamaan😊. Voin suositella tätä muillekin.

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Kati-Mari (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan loistava valmennuspaketti! Videoilla varustetut suoritusohjeet tekivät treenaamisesta helppoa ja yhteisö Facebookissa kannusti treenit tekemään.

 8. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Salla (varmistettu kirjoittaja)

  Sopivan haastavat treenit. Myös 2krt/viikko tahti työläiselle sopiva ja kerkesi muutakin! Kehitystä tuli ja sen huomasi nimenomaan siellä agilityradalla 🙂 Todella hyvä paketti!

 9. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tilda

  Tosi hyvä kokonaisuus! 🙂 Treenit oli kivoja ja motivoivia, ei käyneet tylsäksi. Oman kehityksen huomasi lopputestin tulosten lisäksi agilityradoilla 🙂

 10. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Suvi

  Valmennus oli hyvä ja monipuolinen. Pidin myös siitä, että harjoituskuormitus kasvoi treenien edetessä. Tämä motivoi jatkamaan oman kunnon kehittämistä myös jatkossa kun nyt jo huomasi oman kehityksen, vaikka treenit jäivät useasti vain kerta viikkoon kahden sijasta.

 11. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Leena

  Hyvä treeniohjelma myös tällaiselle ei-niin-huippukunnossa olevalle harrastajalle, oli helppo treenata oman tason mukaisesti kun ohjeet olivat selkeät ja kattavat. Oman kehonhallinta parani hämmästyttävän paljon ja nopeasti. Etävalmennuksen etuja oli myös ettei treenit olleet sidottu aikaan eikä paikkaan vaan ne pystyi tekemään aina silloin kun itselle parhaiten sopi.

 12. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sara Heimonen

  Vaihtelevat ja monipuoliset treenit. Hyvät, selkeät videot.

 13. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Essi

  Todella hyvä ja kiva treeniohjelma. Kunto nousi kohisten ja yllättävän helposti kun teki oikeita asioita oikein. Kun treenit on suunniteltu agilitya silmällä pitäen, niin tulokset tuntuvat heti radalla ja oma motivaatio on kohdallaan. Tämä nosti upeasti treeni-intoa jatkoonkin 🙂

 14. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Leena

  Kurssi oli vaativa ja tehokas. Omat rajat tuli testattua ja varmaan ylitettyäkin. Tulokset motivoivat jatkamaan. Ryhmän tuki oli toteutettu kivasti fb-ryhmän avulla.

 15. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Hanna

  Olen tosi tyytyväinen. Kunto koheni huimasti valmennuksen aikana ja agilityradalla liikkuminen on paljon vaivattomampaa. Enää ei ole koko ajan kiire 🙂 Treenit oli sovellettavissa, motivoivia ja sopivan rankkoja kunhan alkukankeudesta pääsi. Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *