Sporttistartti 2 -etävalmennus 30.10-24.12.2017

Arvio 5.00 5:stä perustuen 4 asiakkaan arvioon.
(4 tuotearviota)

79.00

Jatkoa suositulle SPORTTISTARTTI -etävalmennukselle. Sisältää uudet treenit! Kaksi treeniä viikossa, toinen on lyhyt HIIT-treeni, jonka voi tehdä esimerkiksi kotona. Toinen treeneistä vaatii enemmän tilaa n. 20 metriä, ja sen voi tehdä esimerkiksi treenihallilla. Hallilla tehtävässä treenissä painotetaan nopeuteen ja terävyyteen. Kesto 8 viikkoa, sisältää yhteensä 16 treeniä.

Varasto loppu

Osasto:

4 arviota tuotteelle Sporttistartti 2 -etävalmennus 30.10-24.12.2017

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Osallistuin ensimmäistä kertaa tämän tyyppiseen etävalmennukseen. Sporttistartti2 oli todella hyvä kokonaisuus. Aihe oli se mitä olin juuri kaivannut omaan harjoitteluun, kun omat nopeat lähdöt, spurtit ja juoksu radalla ovat kaivanneet kehittymistä. Sporttistartti2 vastasi juuri näihin tarpeisiin. Treeneihin oli todella helppo motivoitua ja viedä jakso läpi. Kotona tehtävät harjoitukset oli helppo toteuttaa omien aikataulujen mukaan ja nopeusharjoitteet saivat haastamaan itsensä parempiin suorituksiin jokaisella toistolla. Kurssin lopuksi oli todella mukava saada palaute kehityksestä. Selkeät ohjeet ja videot auttoivat treenien tekemisessä. Muutenkin kokonaisuus ja tuki toimi valmennuksessa todella hyvin. Seuraavan viikon tehtäviä alkoi odottaa aina innolla heti edellisen viikon tehtävät tehtyään. Jo valmennuksen aikana alkoi aivan eri tavalla kiinnittää huomiota omaan liikkumiseen radalla ja huomata kehitystä omassa juoksutekniikassa. Samalla oli ilo huomata myös muutoksia koiran liikkeessä radalla kun oma liike oli sujuvampaa ja nopeampaa. Voin suositella lämpimästi Sporttistartti 2:sta kaikille agilityä tavoitteellisesti harrastaville, joilla on intoa haastaa itsensä 🙂

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Maarit Pohjola (varmistettu kirjoittaja)

  Mä olen TODELLA tykännyt näistä Rosa-Marian valmennuksista, eritoten tää 2:n. Ihan huippu! Mä olin jo oikealla tiellä mutta tää valmennus vei minut ainakin ihan uudelle levelille ja tajunnnantasolle! Minusta tässä 2:ssa ei ollut pelkästään kyse fysiikkavalmennuksesta vaan paljon isommasta “ymmärryksen” tasosta just agilityyn ja siihen mitä tää laji vaatii . Eli arvostan oikeasti todella korkeelle Rosa-Marian ammattitaitoa ja kykyä puskee ihmisistä se “oma äly” mukaan tekemiseen! 2:ssa pääsee oivaltamaan, vastaukset ei välttämättä ole valmiita. Eniten hienointa tässä on se että Rosa-Maria saa kaiken tämän tehtyä verkkovalmennuksen välityksellä, mihin ei kovin moni pysty! Ja sitten se kun joku tekee oikeesti sydämmellä sitä omaa juttuaan niin se vaan näkyy (ja tarttuu) ❤️ ja Rosa-Maria todellakin tekee! Tää on ihan must valmennus jokaiselle agilityharrastajalle! ps. edelleen vaan niin hemmetin innoissaan 2:n treeneistä 🙂

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Leena Vanninen (varmistettu kirjoittaja)

  Osallistuin Sporttistartti 2 valmennukseen ja Sporttistartti 1 valmennuksen treenit olen myös tehnyt. Olen todella tykännyt treeneissä ja siitä miten hyvin Rosa-Maria antaa palautetta. Sporttistartti 2:ssä treenattiin nopeita lähtöjä ja otettiin mukaan agilityn ohjauskuvioita. Rosa-Marialle lähetettyjen videoiden pohjalta sai henkilökohtaista palautetta ja neuvoja omiin treeneihin. Ja se oli todella mahtava juttu.😊 Itsellä juoksutekniikka oli huono ja Rosa-Marian sekä kirjallisilla ohjeilla että ohjevideoilla sain todella hyviä neuvoja, miten parantaa juoksutekniikkaa. Ja ne auttoi valtavasti 😊.
  Treenit olivat monipuolisia ja juuri agilityurheilijalle sopivia 😊. Fysiikkatreenejä oli kaksi kertaa viikossa, toiset erilaisia spurttiharjoituksia ja toiset kotona tehtäviä lihaskuntoharjoitteita. Sen lisäksi saatiin venyttely ja liikkuvuus harjoitteita. Voin todella lämpimästi suositella näitä Rosa-Marian verkkovalmennuksia♥️. Ei muuta kuin mukaan vaan!💪💪💪

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Essi (varmistettu kirjoittaja)

  Sporttistartti 2 oli todella kiva ja opettavainen kurssi. Kävin myös Sporttistartti 1:n, mutta muuten minulla ei ole kokomusta vastaavista kursseista.

  Rosa-Maria antoi ihanasti henkilökohtaista palautetta ja kehitys on ollut selvää. Nettivalmennuksena aikataulut saa muokattua itselle sopivaksi kun se ei ole aikaan tai paikkaan sidottu. Lihaskuntotreeniä tein jopa hotellihuoneessa. Kuitenkin Rosa-Marian tuki ja Facebook-ryhmä tekivät tästä yhteisöllistä ja auttoivat luomaan sopivasti ryhmäpainetta, että treenit tuli suoritettua. Oli kiva päästä kuittaamaan treenit tehdyksi.

  Kurssilla Rosa-Maria opetti omaa ajattelua, täysillä tekemistä ja tekniikkaa kuntotreenin lisäksi. Nämä opit säilyvät ja ajattelemaan opetteminen säilyvät tulevaa.

  Voin lämpimästi suositella Sporttistartti kursseja ja Rosa-Mariaa valmentajana.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *