Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.01.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan palveluita myy Sporttitassu y-tunnus 2698598-7. Myymme valmennuksia täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Valmennuksien hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Valmennukset tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.sporttitassu.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut valmennukset. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupassa on Chekout maksupalvelu, jonka kautta maksat tilauksen välittömästi. Maksu tapahtuu eri pankkien verkkopalveluiden kautta. Valmennuksen voi maksaa myös laskulla tai Smartum -liikuntaseteleillä. Tässä tapauksessa ota yhteyttä: info @ sporttitassu.fi

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilaamasi valmennuksen nimen
  • valmennuksen hinnan

Sivuillamme olevan “oma tili” kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Toimitusaika

Valmennuksien alkamisajankohta on ilmoitettu palvelun oston yhteydessä. Saat materiaalit käyttöösi siinä ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Sporttitassun “Ajankohtaista”-osassa.

Palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus valmennuksiimme. Tarjoamme lisäksi 100 % tyytyväisyystakuun, jolloin palautamme rahasi takaisin, jos et ole valmennuksen päätteeksi tyytyväinen harjoittelun tuomiin tuloksiin

 

Ole yhteydessä:

Rosa-Maria Ikäheimonen, p. 044 275 3155

laskutus @ sporttitassu.fi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Muuta

3.1 Palvelun käyttötarkoitus

Käyttäjä sitoutuu käyttämään verkkovalmennuksia vain henkilökohtaisesti. Treeniohjelmien, lomakkeiden, videoiden ja tekstien kopioiminen ja jakaminen ilman lupaa on kielletty. Sitoudut osallistumaan valmennukseen ei-kaupallisessa tarkoituksessa.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sporttitassu käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Sporttitassu sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.