Ohjeet kirjautumiseen

OHJEET KUINKA PÄÄSET KIRJAUTUMAAN VERKKOVALMENNUKSEEN!

Tässä tarkemmat ohjeet kuinka pääset kirjautumaan kurssille:

Mitä tapahtuu seuraavaksi?
Katso sähköpostisi ja varmista, että olet saanut kurssin tilausvahvistuksen sähköpostiisi (katso myös roskaposti ja tarjoukset-kansio).

Tilausvahvistus lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka syötit oston yhteydessä sähköposti -kohtaan! Tämä tilausvahvistus on varmistus siitä, että maksusi on mennyt läpi ja tieto osallistumisestasi on tullut meille saakka.

Sähköpostin pitäisi olla perillä viimeistään 30 minuutin kuluessa, mutta jos et ole saanut mailia siihen mennessä niin laita viestiä osoitteeseen: info (ät) sporttitassu.fi ja me selvitämme asian!

Jatkossa pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla valmennukseen kirjautumalla sisään. Kts. kuvat:

ELIKKÄ KIRJAUTUMINEN TAPAHTUU WWW.SPORTTITASSU.FI –> “KIRJAUDU” –> “OMA TILI” –> JA VALITSE “VALMENNUKSET”-KOHDASTA VALMENNUS, JONKA OLET OSTANUT –> “MENE VALMENNUKSEEN”

Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää: info@sporttitassu.fi tai 044 275 3155. Voit myös laittaa kysymykset, fiilikset ja kommentit suoraan jokaisen kurssimoduulin sivun lopussa olevaan kommenttikenttään. Muista, että kaikki hyötyvät kysymyksistäsi ja kommenteistasi. Voit kysyä mitä vain. Aina!

Vielä kerran, tervetuloa!