Ale!

Sporttistartti -etävalmennus starttaa keväällä 2018

Arvio 4.93 5:stä perustuen 15 asiakkaan arvioon.
(15 tuotearviota)

79.00 59.00

Seuraava valmennus alkaa keväällä 2018!

Varasto loppu

Osasto:

15 arviota tuotteelle Sporttistartti -etävalmennus starttaa keväällä 2018

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Pirjo Lyytikäinen

  Huippu hyvä 👌

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Essi (varmistettu kirjoittaja)

  Valmennus oli hyvin kokonaisvaltainen. Harjoitteita oli helppo tehdä selkeiden ohjeiden mukaan. Jos jokin harjoite tuntui liian vaikealta sai aina korvaavan tilalle eli ei kannata pelätä harjoitteiden rankkuudella tai sitä ettei osaa! Facebook-ryhmän kautta löytyi treeniseuraa ja tukea vaikeisiin hetkiin! Ja kunto todellakin nousi! 🙂

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  mirja.poikolainen

  Hyvät ja selkeät treeniohjeet. Treenien määrä (2 kpl/viikko ja n. 1 h/treeni) oli helppo sovittaa muihin aikatauluihin. Treenit olivat toisaalta ihanan yksinkertaisia, mutta niissä oli myös sopivaa vaihtelua ja vaikeustason nousua, joten jo treenatessa pystyi huomaamaan kunnon kasvavan. Mutta lopputestin tulokset kertovat kaiken. Kaikki tulokset paranivat, joten en voi kuin suositella muillekin!

 4. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Tiia (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä valmennus! Minulla on monesti vaikea pitää motivaatio yllä, mutta tämän monipuolisen treenin kohdalla sekin oli helppoa! Aina sai apua kun vaan osasi kysyä, huippuvalmentaja!

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Minttu (varmistettu kirjoittaja)

  Kunto kehittyi huimasti treenien aikana. Vaikka välillä näytti harjoituksia katsoessa että voi apua niin silti ne jaksoi tehdä, varsinkin kun treenattiin yhdessä kaverin kanssa toisiamme tsempaten.

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Leena (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä valmennus! Treeneissä oli sopivasti vaihtelua, ei tehty aina samaa. Hyvät alkulämppäosiot, nykyään on alkanut ymmärtää lämmittelyn merkityksen myös itsellä eikä pelkästään koiralla. Oma loukkaantumisriski pienenee hyvän lämmittelyn myötä. Tykkäsin kovasti spurteista, mutta myös lihaskunto-osuuksista. Selkeät ohjeet ja videolta pystyi tsekkaamaan vielä ohjeet. Kyllä kunto on parantunut😊 , lopputestin tulokset motivoi jatkamaan😊. Voin suositella tätä muillekin.

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Kati-Mari (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan loistava valmennuspaketti! Videoilla varustetut suoritusohjeet tekivät treenaamisesta helppoa ja yhteisö Facebookissa kannusti treenit tekemään.

 8. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Salla (varmistettu kirjoittaja)

  Sopivan haastavat treenit. Myös 2krt/viikko tahti työläiselle sopiva ja kerkesi muutakin! Kehitystä tuli ja sen huomasi nimenomaan siellä agilityradalla 🙂 Todella hyvä paketti!

 9. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tilda

  Tosi hyvä kokonaisuus! 🙂 Treenit oli kivoja ja motivoivia, ei käyneet tylsäksi. Oman kehityksen huomasi lopputestin tulosten lisäksi agilityradoilla 🙂

 10. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Suvi

  Valmennus oli hyvä ja monipuolinen. Pidin myös siitä, että harjoituskuormitus kasvoi treenien edetessä. Tämä motivoi jatkamaan oman kunnon kehittämistä myös jatkossa kun nyt jo huomasi oman kehityksen, vaikka treenit jäivät useasti vain kerta viikkoon kahden sijasta.

 11. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Leena

  Hyvä treeniohjelma myös tällaiselle ei-niin-huippukunnossa olevalle harrastajalle, oli helppo treenata oman tason mukaisesti kun ohjeet olivat selkeät ja kattavat. Oman kehonhallinta parani hämmästyttävän paljon ja nopeasti. Etävalmennuksen etuja oli myös ettei treenit olleet sidottu aikaan eikä paikkaan vaan ne pystyi tekemään aina silloin kun itselle parhaiten sopi.

 12. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sara Heimonen

  Vaihtelevat ja monipuoliset treenit. Hyvät, selkeät videot.

 13. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Essi

  Todella hyvä ja kiva treeniohjelma. Kunto nousi kohisten ja yllättävän helposti kun teki oikeita asioita oikein. Kun treenit on suunniteltu agilitya silmällä pitäen, niin tulokset tuntuvat heti radalla ja oma motivaatio on kohdallaan. Tämä nosti upeasti treeni-intoa jatkoonkin 🙂

 14. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Leena

  Kurssi oli vaativa ja tehokas. Omat rajat tuli testattua ja varmaan ylitettyäkin. Tulokset motivoivat jatkamaan. Ryhmän tuki oli toteutettu kivasti fb-ryhmän avulla.

 15. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Hanna

  Olen tosi tyytyväinen. Kunto koheni huimasti valmennuksen aikana ja agilityradalla liikkuminen on paljon vaivattomampaa. Enää ei ole koko ajan kiire 🙂 Treenit oli sovellettavissa, motivoivia ja sopivan rankkoja kunhan alkukankeudesta pääsi. Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *