Etävalmennus 3.4.-18.6.17

ILMOITTAUTUMISIA EI OTETA ENÄÄN VASTAAN. SEURAAVA RYHMÄ ALKAA SYKSYLLÄ 2017.

Valmennus kehittää monipuolisesti agilityohjaajan fysiikkaa. Jos vastaat seuraaviin kysymyksiin KYLLÄ, suosittelemme valmennusta sinulle:

– haluatko paremman kunnon?
– haluatko olla nopeampi?
– haluatko paremman lihaskunnon?
– haluatko olla ketterämpi?

Valmennus sopii erittäin hyvin sinulle, joka haluat treenata silloin kun sinulle itsellesi sopii! Treenit voit tehdä yksin, mutta valmennukseen osallistuneet suosittelevat hyppäämään mukaan kaverin tai kaveriporukan kanssa!

Pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa on kannustava ilmapiiri ja tiimin tuki!

SPORTTISTARTTILAISTEN kokemuksia:

Kehityksen huomasi nopeasti, 8 viikon aikana koki suuria muutoksia monilla eri osa-alueilla ja agilityssa liikkuminen helpottui, arjessa olo parani ja tiimin tuesta muodostui tärkeä osa treeniä, sekä Rosan tsemppaus olivat tärkeitä treenin onnistumisen kannalta. Yhdessä oli hyvä tehdä hyvää itselleen ja seurata muiden kehitystä. Jatkoa odotellessa ja erityisesti omaa kehitystä innolla seuratessa!

 

Todella hyvin suunniteltu kurssi, onnistunut ja kehittävä treeniohjelma, sekä tietty huikeat valmentajat! Kiitos tuesta, avusta, motivoimisesta ja järjestämisestä. Olette tehneet hurjasti töitä materiaalin eteen. Kiitos 💝. T. Sporttistarttilaiset

 

Suosittelen kurssia kaikille agilityharrastajille! Mahtava fiilis, joka treenin jälkeen ja huikeita tuloksia jo 8 viikossa. Mukavat, vaihtelevat juoksuosiot ja sopivasti haastavat lihaskuntoliikkeet. Kiitos valmentajalle selkeistä ohjeista ( videot 👍) ja motivoivista tsemppi viesteistä. Treeni soveltuisi mielestäni hyvin myös esim sähly / jalkapallo harrastajille, niissä kun tarvitaan samanlaista spurttailua. 😁

 

Treeniohjelma oli monipuolinen ja nousujohdanteinen. Tykkäsin, että sama lämppä ja lihaskunto-osio toistui tietyn jakson, jolloin muistilappuja ei joka kerta tarvinnut ottaa mukaan. Ohjelman aikana huomasi selvästi treenin vaikutuksen, liikkeitä pystyi tekemään tehokkaammin ja nopeammin. Myös 12-vuotias tyttäreni pysyi hyvin mukana, taisipa äiti jäädä kakkoseksi tiukan paikan tullen 🙂 Suosittelen kaikille!

 

Minä olen ehkä hiukan eri lähtökohdista koska olen tällainen sunnuntaiaksaaja. Käyn treeneissä vain satunnaisesti ja lähdinkin mukaan ihan kunnonkohotus mielessä.

Olen ollut todella yllättynyt miten hyvin treenit on tullut tehtyä ja mulle on sopinut parhaiten yksin treenaaminen kun ei tarttee aikatauluista stressata. Kunto on kyllä kohentunut huomattavasti ja kroppa hiukan muuttanut muotoaan. Vaakaa ei ole joten painosta en tiedä. Parasta on ollut kuitenkin se että treenit ovat tuoneet jaksamista arkeen huimasti! Koirienkin kanssa on jaksanut pidempiä ja reippaampia lenkkejä ja alussa ei treenipäivänä voinut muuta kuin tehdä treenin mutta tällä viikolla käytiin n 9 km potkurilenkki päivällä ja illalla seiskaviikon vika treeni eikä tuntunut edes pahalta! 💪

HINTA 24,90 €

Voit maksaa laskulla, Smartumeilla, Eazybreakilla taikka eSporttipassilla!

Valmennus 3.4.2017 – 18.6.2017

 • Valmennuksen kesto on 11 viikkoa
 • Pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa on muiden tiimiläisten sekä valmentajan tuki motivoimassa treenaamisa!
 • Materiaalit ovat PDF- ja WORD-tiedostoja
  • Treenit koostuvat viivajuoksu- ja spurttiharjotteista (vaativat tilaa 25-100 m, mutta treenit voi tarvittaessa myös soveltaa)
  • Lisäksi treeneissä on kuntopiiri, lihaskunto-osuus sekä loikat ja hypyt + venyttelyt.
  • Ohjelmassa hypitään ja loikitaan paljon.

Muut edut:

Huokeammat hinnat muista SPORTTITASSUn palveluista. Jos haluat yhteiset treenit kanssani, hinta etävalmennuksessa oleville vain 30 euroa/h! Tunnin aikana päästään hyvin käymään läpi henkilökohtaisella tasolla mm. tekniikkaa, lihastasapainoa ja liikkuvuutta.

Etävalmennuksen videomateriaaleista esimerkkiä tästä:

Hyppää tiimiin mukaan ja treenaa itsesi parempaan kuntoon!

Tällä lomakkeella voit:

 • tilata pelkän ilmaisen alkutestin selvittääksesi kuntotasosi

 • ilmoittautua suoraan valmennukseen jolloin saat automaattisesti linkin alkutestin lataamista varten!

Ilmainen alkutesti ei sido sinua valmennukseen. Valmennuksessa on 100 % tyytyväisyystakuu, saat rahasi takaisin jos valmennuksen lopussa et ole ollut tyytyväinen valmennukseen.

Jos ilmoittaudut suoraan valmennukseen, saat laskun sähköpostiin sekä liittymisohjeet Facebook-ryhmään, josta pääset latamaan alkutestin itsellesi! Ilmoittautuminen on sitova.

LOMAKE: